OBERT DE DILLUNS A DIVENDRES

de 7:30 a 12 i de 14:00 a 21:30

SALA MUSCULACIÓ

24h/365dies


670 49 26 88

SEMINARI EDUCACIÓ FÍSICA, MOLT MÉS QUE UN GIMNÀS

Seminari Educació Física ha nescut de les ganes de millorar els serveis que ja s'ofereixen a dia d'avui al Seminari de Vic i també d'un grup de professionals amb anys d'experiència en el món de les activitats dirigides, de salut i de fitness.
L’ambient que es respira al gimnàs del Seminari és un reflex de la personalitat,  caràcter i vocació dels monitors que hi treballen.
A el gimnàs del Seminari (SEF), t’oferim un espai perquè et cuidis i cuidis els teus. T’oferim activitats per a totes les edats, des dels més petits fins als més grans.
L’energia es desborda al SEF, amb les activitats cardiovasculars: Zumba, Step, cardiobox, Cicloindoor...

Però si el que vols és millorar la força, i la musculatura, no et pots perdre les classes de tonificació, gimpump, en forma, circuit funsional i molt més. 
Si, per contra vols relaxar-te i mimar-te vina a les classes d’estiraments, ioga o bodyart.
Si, el que necessites és que els teus fills facin una activitat extraescolar, aquí teniu classes de zumba pels més menuts de la casa.
I si creus que ja no tens edat per fer exercici, et convidem a provar les classes d’or i segur que canvies d’idea. Anima’t mai no és tard per començar.
També ens cuidem de la teva salut i imatge. Per això tenim un equip de professionals amb vocació motivats a ajudar-te: fisioterapeuta i dietista.
Fem programes per perdre pes, per millorar la salut física, per guanyar rendiment esportiu, preparar-te per proves d’accés (mossos, llicenciatura de CAFE, forestal...)
Aquests programes estan fets per llicenciats en ciències de l’activitat física i l’esport, professionals amb un gran currículum i amb moltes ganes d’oferir-te el millor.

I, conèixes el Seminari de Vic?

El Seminari Vic és un edifici singular, de dimensions importants i amb una trajectòria històrica i formativa que ha resultat cabdal per a la ciutat de Vic. Aquest caràcter i personalitat que li són tan pròpies, s’han aconseguit mantenir al llarg dels anys, fins i tot avui, que l’edifici ha viscut una important reforma per adaptar-se als nous temps i necessitats. Situat a escassos 5 minuts del casc antic, combina urbanitat i natura de manera excel·lent, formant part del pulmó verd de la ciutat, comptant amb una hípica i unes vistes excepcionals de Vic i els paratges més immediats. Aquest equipament emblemàtic ofereix avui uns espais amplis, lluminosos i adaptats a les noves necessitats, no només en l’àmbit de la formació, sinó també a nivell d’allotjaments i en el camp de la restauració. L’edifici, construït al llarg dels anys 40 i inaugurat l’any 1949, és avui seu d’escoles, instituts i altres centres de formació, així com entitats i empreses, a més de posar a disposició prop de 200 places d’allotjament, aules amb diverses característiques i un important servei de restauració, que converteix el Seminari Vic en un espai únic a la ciutat i a la comarca d'Osona. 

 

 
 
 


Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí