OBERT DE DILLUNS A DIVENDRES

de 7:30 a 12 i de 14:00 a 21:30

SALA MUSCULACIÓ

24h/365dies


670 49 26 88

Sala Musculació Oberta

SEMINARI EDUCACIÓ FÍSICA, MOLT MÉS QUE UN GIMNÀS

Seminari Educació Física ha nescut de les ganes de millorar els serveis que ja s'ofereixen a dia d'avui al Seminari de Vic i també d'un grup de professionals amb anys d'experiència en el món de les activitats dirigides, de salut i de fitness.
L’ambient que es respira al gimnàs del Seminari és un reflex de la personalitat,  caràcter i vocació dels monitors que hi treballen.
A el gimnàs del Seminari (SEF), t’oferim un espai perquè et cuidis i cuidis els teus. T’oferim activitats per a totes les edats, des dels més petits fins als més grans.
L’energia es desborda al SEF, amb les activitats cardiovasculars: Zumba, Step, cardiobox, Cicloindoor...

Però si el que vols és millorar la força, i la musculatura, no et pots perdre les classes de tonificació, gimpump, en forma, circuit funsional i molt més. 
Si, per contra vols relaxar-te i mimar-te vina a les classes d’estiraments, ioga o bodyart.
Si, el que necessites és que els teus fills facin una activitat extraescolar, aquí teniu classes de zumba pels més menuts de la casa.
I si creus que ja no tens edat per fer exercici, et convidem a provar les classes d’or i segur que canvies d’idea. Anima’t mai no és tard per començar.
També ens cuidem de la teva salut i imatge. Per això tenim un equip de professionals amb vocació motivats a ajudar-te: fisioterapeuta i dietista.
Fem programes per perdre pes, per millorar la salut física, per guanyar rendiment esportiu, preparar-te per proves d’accés (mossos, llicenciatura de CAFE, forestal...)
Aquests programes estan fets per llicenciats en ciències de l’activitat física i l’esport, professionals amb un gran currículum i amb moltes ganes d’oferir-te el millor.

I, conèixes el Seminari de Vic?

El Seminari Vic és un edifici singular, de dimensions importants i amb una trajectòria històrica i formativa que ha resultat cabdal per a la ciutat de Vic. Aquest caràcter i personalitat que li són tan pròpies, s’han aconseguit mantenir al llarg dels anys, fins i tot avui, que l’edifici ha viscut una important reforma per adaptar-se als nous temps i necessitats. Situat a escassos 5 minuts del casc antic, combina urbanitat i natura de manera excel·lent, formant part del pulmó verd de la ciutat, comptant amb una hípica i unes vistes excepcionals de Vic i els paratges més immediats. Aquest equipament emblemàtic ofereix avui uns espais amplis, lluminosos i adaptats a les noves necessitats, no només en l’àmbit de la formació, sinó també a nivell d’allotjaments i en el camp de la restauració. L’edifici, construït al llarg dels anys 40 i inaugurat l’any 1949, és avui seu d’escoles, instituts i altres centres de formació, així com entitats i empreses, a més de posar a disposició prop de 200 places d’allotjament, aules amb diverses característiques i un important servei de restauració, que converteix el Seminari Vic en un espai únic a la ciutat i a la comarca d'Osona. 

 

 
 
 


Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí